Afvallen met Fitness Rotterdam!

Fitness Rotterdam

Gezond eten en veel sporten is altijd al belangrijk voor me geweest, dus daarom doe ik graag aan fitness Rotterdam bij FreeWerkt. Deze sportschool biedt verschillende soorten trainingen en daarnaast kun je hier ook terecht voor sportmassages en begeleiding bij gezond eten en afvallen.

Verschillende soorten trainingen

Fitness Rotterdam

Bij FreeWerkt kun je kiezen uit verschillende trainingen, zoals personal training, small group training of group fitness. Persoonlijk volg ik bij fitness Rotterdam graag small group trainingen, omdat ik hier veel aandacht krijg van de trainer. Je sport namelijk in een groepje van maximaal acht personen, waardoor de trainer altijd benaderbaar is als je extra hulp nodig hebt. Daarnaast is sporten in zo’n klein groepje natuurlijk heel gezellig! Inmiddels heb ik al nieuwe vrienden gemaakt en we gaan vaak na het trainen nog even samen wat drinken aan de bar.

Hulp bij gezond eten

Fitness Rotterdam

Bij FreeWerkt heb ik ook een voedingsplan gekregen, omdat ik nog een paar kilootjes wil afvallen. De diëtist heeft aan de hand van mijn levensstijl, behoeften en doelen een voedingsschema samengesteld en dit is erg makkelijk vol te houden. Ze denkt echt met me mee en heeft me doen laten inzien dat afvallen en gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik kom nu iedere week samen met de diëtist om me te wegen en foto’s te laten maken en ik ben echt trots op de voortgang die ik al gemaakt heb! Dit motiveert me alleen maar extra om veel mijn best te blijven doen. Wil jij ook graag aan je gezondheid werken en beginnen met fitness Rotterdam? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles bij FreeWerkt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten programma’s zoals BillenWorkOut, Pilates, Powerfitness, Core Training en nog veel meer, dus er zit altijd wel iets leuks bij wat bij jou past!