Asus: veel meer dan moederborden

Asus

Acer, Apple, Logitech en Asus: allemaal maken ze computers of onderdelen voor computers. En allemaal hebben ze een eigen experte. Apple maakt compleet eigen computers die niet lijken op andere producten op de markt. Acer maakt laptops voor een betaalbare prijs. En Asus, die maken moederborden. Een paar van de beste moederborden ter wereld, om precies te zijn.

Asus

In tegenstelling tot wat mensen weten, doet Asus echter nog veel meer dan dat:

  • Asus maakt laptops
  • Asus maakt monitoren
  • Asus maakt videokaarten

Gamers en Asus

Als je dit rijtje aan producten ziet, is het niet vreemd dat gamers veel bij Asus aankloppen voor hun hardware. Asus maakt onder andere een paar van de beste moederborden ter wereld. Gezien gamers vaak hun eigen computers bouwen, hebben ze een degelijk moederbord nodig. Maar er zitten soms nog meer Asus producten in zo’n pc. 

Asus

Het bedrijf maakt onder andere zeer degelijke videokaarten voor een prima prijs. Dat is nog een reden waarom ze sterk winnen in populariteit bij gamers ten opzichte van andere merken. Asus maakt ook laptops, al zul je een echte gamer niet snel betrappen met alleen een laptop in huis. Daarnaast maakt het bedrijf ook monitoren. 

Een complete gaming pc bouwen

Om zelf een pc te bouwen, heb je een hoop nodig. Allereerst is een computerkast handig. Daar ga je straks alles in monteren. Daarna is het belangrijkste dus het moederbord. Wil je er niet een van Asus, dan zijn er andere mogelijkheden. Dit moederbord ga je vervolgens vullen met een processor, videokaart en andere elementen.