Dames handschoenen of toch een want?

handschoenen voor de winter

Je hebt enorm veel verschillende soorten dames handschoenen waar je uit kan kiezen. Allerlei verschillende opties en mogelijkheden, welke stof, kleuren en voering. Deze opties zijn natuurlijk erg belangrijk met het kiezen van jouw perfecte handschoen. Een handschoen moet ook comfortabel zijn natuurlijk. Tijdens de koude winterdagen draag je deze waarschijnlijk veel, want niemand wil met koude vingers en handen lopen. Naast dat je kan kiezen tussen stof, kleuren en voering hoef je niet alleen voor een handschoen te gaan natuurlijk.

Dames handschoenen

De want

Veel mensen kiezen snel voor de dames handschoen, omdat dit de meest standaard en gangbare keus is voor vele. Het concept van de handschoen bestaat al super lang. Maar naast de handschoen is de want ook een erg comfortabel concept. De want is eigenlijk het zelfde concept als de handschoen, het beschermd tegen de kou. Alleen het verschil tussen de handschoen en de wand is dat bij een wand de vingers in een gedeelde zitten. Alleen de duim zit in een andere ruimte van de stof, verder zitten de vingers bij elkaar. Want bij een handschoen zit elke vinger in een apart deel van de handschoen, dus niet bij elkaar. Voor welke soort jij gaat is echt een persoonlijke kwestie. Het ligt er gewoon aan of je het fijn vind of je vingers gescheiden zitten ja of nee. 

De leren handschoen

Een leren dames handschoen is een erg fijne soort handschoen. Door het gevoerde leer zit het erg warm, maar wat vooral erg fijn is. Is dat door de leren buitenkant je handen beschermd zijn tegen regen, kou en viezigheid. Door het leer gaat de regen niet door de handschoen en blijven je handen lekker warm. Hetzelfde geldt voor de viezigheid die je buiten tegen kan komen, door het leer trekt het er niet in en kan je het makkelijk eraf vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *