Deuren in allerlei uitvoeringen en maten

binnendeuren

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare binnendeuren voor je gehele woning, of zomaar een deur voor een kamer ben je bij voordeeldeuren.nl aan het goede adres. Een opdekdeur of een stompe deur dat maakt niet uit, voor iedere kamer is er wel een oplossing te vinden. Voor de woonkamer zijn er verschillende deuren met glazen panelen, je kiest zelf uit hoe groot je het paneel wilt hebben. Of het aantal glazen panelen want dat kan variëren van één tot maar liefst tien ruitjes.

Opdek of stompe deur

binnendeuren

Een opdekdeur is bijzonder eenvoudig af te hangen, omdat de paumelle al aan de deur is bevestigd hoef je alleen het andere deel in het kozijn te monteren. Ook het slot is al geplaatst waardoor je aan de deur niets meer hoeft te doen. De deur is tevens gelakt, schilderen is niet nodig. Bij een stompe binnendeuren moet je alles nog monteren op de deur, het slotgat moet nog gemaakt worden evenals de scharniergaten die moeten worden gehakt in de deur. Een stompe deur is meestal alleen in de grondverf gezet zodat je zelf een kleur kunt bepalen voor de deur.

Industriële deuren

binnendeuren

Tegenwoordig worden zwarte industriële binnendeuren ook gebruikt voor de woningbouw. Door de ruiten die erin zitten krijg je een moderne uitstraling in je woning, voordeel hierbij is ook dat er veel daglicht door de deur naar binnen komt de kamer in. De robuuste deuren zijn zeer populair geworden, ze worden veel gebruikt in moderne woningen. De uitstraling wordt compleet gemaakt omdat ze veel gebruikt worden in een mat zwarte kleur.