Drie dingen die je nog niet wist over Game wereld blog

Game wereld blog

Er zijn een hoop blogs om uit te kiezen voor gamers. Sommige schrijven reviews, andere maken vlogs of bespreken aankomende releases van games. Er zijn ook blogs die het vrijwel allemaal doen. Game wereld blog is er daar eentje van. Het is een vrij nieuwe en veelzijdige blog waar je van alles kunt lezen. Deze drie dingen wist je nog niet over dit nieuwe blog.

Verschillende consoles

Het is voor pc en console

Het toffe van deze blog is dat eigenlijk elk soort gamer er terecht kan. Het is namelijk een blog waar zowel games voor pc als consoles worden besproken. En ook voor oudere consoles zijn er reviews en artikelen te vinden. Zowat elk soort gamer kan dus wel hier terecht. Ben jij ook zo iemand die de ene dag een console game speelt en de andere dag op pc bezig is? Dan is dit dé blog voor jou.

De eigenaar

De eigenaar van de blog is iemand genaamd Youssef. Hij vindt het belangrijk dat zijn blog groeit en dat zie je ook wel aan de teksten en blogposts. Doel van het blog is om mensen op het juiste pad te houden en een soort gemeenschap te creëren voor andere gamers die graag gamen en ook graag op het juiste pad blijven. Gamen is veel meer dan alleen spelletje spelen namelijk, het heeft al veel mensen op het juiste pad gehouden. En dat is altijd een pluspunt!

Veel artikelen

Er zijn ook video’s op deze blog

Het toffe van de veelzijdigheid van de Game wereld blog is dat het niet ophoudt bij de verschillende soorten artikelen. Je kunt er namelijk ook toffe video’s bekijken. Het hele plaatje is dan rond! Want een blog tegenwoordig kan eigenlijk niet zonder video.