Fashion binnen handbereik, voor man en vrouw

Tegenwoordig is alles via internet te bestellen. Het is haast zo gek niet te bedenken of je kunt het kopen op het internet. Met de juiste kennis van de internetsystemen kun je zelfs de gekste illegale dingen online kopen. Via het dark web kun je namelijk op die kant van het internet komen waar je liever niet komt. Maar als al die rare dingen ook gemakkelijk te bestellen zijn, hoe makkelijk moet het dan wel niet zijn om de nieuwste mode te krijgen? Of dat ene specifieke kledingstuk wat al een aantal jaar uit de winkel is? Precies, het is minder werk dan het aankleden van het kledingstuk zelf.

Voor mannen

Mannen zijn over het algemeen wat makkelijker in kleding dan vrouwen. Dit komt omdat mannen wat minder naar de details kijken en meer geïnteresseerd zijn in de kant van het praktische en de prijs-kwaliteit verhouding. Mannen zijn ook minder van het online kopen van bijvoorbeeld broeken en bloesjes, maar juist vele malen makkelijker met dingen als sokken, ondergoed en dergelijke. Dus wat voor toegevoegde waarde heeft dit dan voor ze? Nou, in principe houden zij meer van specifieke exclusieve dingen. Denk bijvoorbeeld aan een petje met het logo van een bepaald videospel of iets dergelijks. Die mogelijkheid is voor mannen dus ideaal, zo kunnen ze zelfs een pet online kopen.

Vrouwen ook?

Vrouwen zijn natuurlijk minder snel geneigd om een pet te bestellen dan mannen, maar  dit neemt niet weg dat er net zoveel gemakken zijn voor de vrouw als voor de man. Sterker nog, het voordeel voor de vrouw is in deze zelfs nog een beetje groter. Het is namelijk zo dat vrouwenkleding vele malen goedkoper is dan mannenkleding. Dit is dan weer te danken aan het prachtige marketingmechanisme wat er achter zit. Dit is erop gericht om vrouwen meer geld uit te laten geven aan kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *