Geisha ballen: meer dan een sekstoy

geisha ballen

Er zijn door de jaren heen talloze seksspeeltjes bedacht om plezier in de slaapkamer te vergroten. Voorbinddildo’s, vibrators, een tril ei en verschillende pakjes en outfits. Een van de weinige hiervan die ook een andere functie dan genot dient zijn de geisha ballen. De geisha ball kent vele namen: geisha ballen, kegelbal, genotsbal en nog meer. Ze betekenen echter allemaal hetzelfde: het zijn balletjes die je in kunt brengen in je lichaam voor genot, maar ook voor andere doeleinden. Daarover lees je hier meer.

geisha ballen

Sterker worden na een bevalling

Je bekkenbodemspier kan slap worden door de jaren heen. Zeker wanneer je bent bevallen wil dit nog wel eens gebeuren. Gelukkig kun je al je spieren trainen, dus ook de spieren op die plekken.. Dat doe je dus dankzij de geisha ballen. Deze kun je inbrengen in de vagina met een beetje glijmiddel. Doordat je lichaam probeert de balletjes op hun plek te houden, worden de spieren aangespannen. Je kunt ze ook zelf makkelijker aanspannen met deze balletjes ingebracht. Dit zorgt ervoor dat die spier strakker wordt en dat kan overigens ook weer een positief effect hebben op je seksleven.

geisha ballen

Waar koop je ze?

Geisha ballen zijn populairder dan je denkt. Het is een seksspeeltje waar veel mensen regelmatig gebruik van maken en dus niet alleen in de slaapkamer maar ook erbuiten. Daarom kun je ze tegenwoordig ook makkelijk online kopen. Voor veel mensen heeft online kopen de voorkeur als ze dit soort producten aanschaffen.