Gratis piano leren spelen? Het kan!

gratis piano leren spelen

Gratis piano leren spelen is mogelijk en ik vertel je graag mijn ervaringen. Mijn grootvader is verhuisd naar een tehuis en ik heb zijn oude piano overgenomen. Nadat ik deze heb laten afstellen en opkuisen, keek ik er tegenop om pianolessen te starten. Ik wist nog niet eens wat het verschil was tussen de witte en zwarte toetsen. Maar het is zonde om zo’n mooi en stijlvol instrument stof te laten vergaren. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van de Online Muziek Academie. Ik vond de site terug via Google en kon erg veel positieve reacties terugvinden over de gebruikte leermethode.

Verschillende video's

Aanrader

Ik heb contact opgenomen met de Online Muziek Academie, omdat ik me erg onzeker voelde met al die toetsen en mogelijkheden voor mijn neus. Ze konden me verzekeren dat ik met hun stappenmethode snel aan de slag zou kunnen en dit klopt! Al snel kon ik ‘do-re-mi’ uit The Sound Of Music spelen en ook al wat moeilijkere deuntjes durf ik aan te pakken. Ik ben dus niet alleen beter geworden, ik ben ook een stuk zelfverzekerder! Ook mijn vrouw volgt dezelfde lessen en zij is onderweg om een echte Mozart te worden. Ik kan het iedereen aanbevelen. Laat die mooie piano niet in een hoekje staan en leer hem gebruiken!

Goed te volgen