Het superieure beeld en geluid van de Playstation 5

PS5

Producent Sony kan tevreden zijn. De PlayStation 5 namelijk, blijkt een nieuwe standaard gesteld te hebben wat betreft de kwaliteit van beeld en geluid. Was je voorheen gewend een nogal monotoon geluid te horen gedurende de games, nu hoor je elke regendruppel op de grond uiteen vallen.

PS5

Verschil door beeld, geluid en de DualSense Playstation 5 controller

Met beeld en geluid maakt Sony al het verschil, dat doet het in de overtreffende trap met de DualSense controller die gebruik makt van adaptive trigger en haptische feedback. Je voelt het spel nu écht. Elk detail is voelbaar tot de ondergrond aan toe. De DualSense Playstation 5 controller biedt meerwaarde en tilt alles wat met consolegames te maken heeft naar een hoger plan. Met de DualSense is hét belangrijkste wapen van Sony genoemd in de strijd die het levert met de concurrent, de Xbox Series X.

Nog te vroeg voor een weloverwogen oordeel voor de PS5

De Xbox Series kwam eerder uit dan de PS5, daarom is een weloverwogen vergelijk nog te vroeg. Feit is wel dat de Xbox X Series niet kan tippen aan zoiets als de DualSense controller. Wél vinden veel mensen de Xbox Series X fraaier ogen en in de praktijk is de Xbox ook gemakkelijker weg te werken. De PS5 wordt geleverd met voet, de Xbox niet. Die kan kennelijk prima zonder. Waar zowel de PS5 als de Xbox wel behoefte aan hebben is een uitbreiding van het aanbod spellen. Daar wordt door beide partijen dan ook met smart op gewacht.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*