Hoe een snurk beugel je huwelijk kan redden

snurk beugel

Hoe veel je ook van iemand houdt, soms werken ze op je zenuwen. Voor veel mensen is dat het geval wanneer een partner snurkt. Ze kunnen er niets aan doen, maar irritant is het wel. Een snurk beugel kan de oplossing bieden.

Een snurk beugel is een speciale beugel die je in de nacht draagt om te voorkomen dat je snurkt. Het is een speciaal op maat gemaakte beugel die jou helpt stil te blijven tijdens de nacht en je partner niet onnodig belast. Een snurk beugel is een investering – meestal kosten ze rond de 400 euro – maar ze gaan dan ook lang mee en worden volledig op jouw mond aangepast.

snurk beugel

Een snurk beugel laten maken

Nu denk je misschien dat het laten maken van zo’n beugel een lang en vermoeiend proces is. Het tegendeel is echter waar. Wist je dat je een snurk beugel zelfs online kunt bestellen tegenwoordig? Je krijgt dan een setje thuis gestuurd met een afdrukblad. Daar zet je jouw tanden in op basis van de instructies die meegestuurd worden. Wanneer de afdruk staat, stuur je deze terug. Een tandtechnicus zal dan op basis van de afdruk de perfecte snurk beugel voor je maken. 

Oorzaken van snurken

snurk beugel

Er zijn talloze redenen waarom iemand zou snurken. Het kan bijvoorbeeld komen door je slaaphouding. Mensen die op hun rug slapen, snurken vaker. Maar ook mensen met chronische verkoudheid hebben vaak snurkproblemen. Adem jij door je mond? Dat kan gewoon met de beugel, maar dan zonder te snurken!