Je krullen op zijn mooist

Denman borstel

Wil je af van elke morgen stoeien met je krullen om deze een beetje fatsoenlijk in model te krijgen? Klitten die je bijna niet uit je haar krijgt zonder pijn of veel haren die je iedere keer weer verliest. Met een Denman borstel heb je kans dat je wel die volle mooie bos krullen krijgt, want de borstel is namelijk gemaakt speciaal voor krullen, kroeshaar of golvend haar. De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat je haar eruit ziet als verzorgd, zonder klitten en het eenvoudig te onderhouden is. De verschillende soorten maken dat er voor jou ook een geschikte borstel is voor je haar.

Denman borstel

Rij meer of minder

Bij de meeste borstels zit je vast aan een vast aantal rijen met pinnen, bij een Denman borstel is dit niet zo. VInd je dat het te lastig is om je haar te borstelen, heb je teveel klitten dan verwijder je eenvoudig een rij pinnen in je borstel. Op deze manier borstel je makkelijker je haar, en je krullen komen meer tot zijn recht. Voor golvend haar heb je een andere borstel nodig dan een volle bos met krullen, kijk welk type borstel jij nodig hebt en borstel ook je mooie haar zoals je het moet borstelen.

Denman borstel

Meer volume en mooiere golven

Heb je een feestje of andere gelegenheid en wil je net wat meer volume in je haar en krullen aanbrengen? Ook dat kun je doen met een Denman borstel, er zijn borstels in het assortiment waarmee je golven en krullen meer volume geeft. Of wil je er meer sexy uitzien met je speelse krullen? Het is allemaal mogelijk, de borstels zijn zeer veelzijdig, maar nog belangrijker je verzorgt je haar er perfect mee tot in de puntjes. Kies nu ook voor de Denman serie en begin vandaag nog met het verzorgen van je krullen, ze verdienen niet minder dan deze borstel.