Maak precies de sticker naar je keuze

muurstickers ontwerpen

Wanneer je een sticker wilt die exact aansluit met kleuren en afbeeldingen die je wenst dan kun je het beste muurstickers ontwerpen. Je maakt een persoonlijke sticker met afbeeldingen of foto’s uit je privécollectie, eventueel kun je deze aanvullen met teksten die je leuk vindt. Je hebt drie verschillende mogelijkheden van materialen bij plakhetzelf.nl, kies het materiaal naar keuze en je kunt aan de gang gaan met de online ontwerper. Alles wat je wenst zoals huisnummers, namen of teksten voeg je eenvoudig toe. 

muurstickers ontwerpen

Ook op niet geheel vlakke ondergronden 

Heb je een ondergrond die niet geheel vlak is dan kun je gebruik maken van muurstickers op textiel, hierbij kun je ook de gewenste muurstickers ontwerpen. Je kunt ook bij dit soort stickers alle afbeeldingen of teksten in verschillende kleuren aanbrengen, ook voor zeer grote oppervlakken is dit een uitstekend geschikt materiaal om aan te brengen. Mooi als achtergrond in bijvoorbeeld de slaapkamer om een park of bos te creëren achter het bed. Maar ook wordt het materiaal gebruikt bij bijvoorbeeld een wand die niet helemaal mooi glad is.  

muurstickers ontwerpen

Ga je muurstickers ontwerpen en maak je daarbij gebruik van textiel dan wordt de sticker eenzijdig bedrukt en helemaal in kleur. Ook een kleiner oppervlak kun je gebruiken om de muursticker op aan te brengen, denk je dat het niet lukt dan kun je de vakmensen van plakhetzelf.nl inschakelen om een professioneel resultaat te verkrijgen. Dit kun je aangeven in de webshop of even contact opnemen met de klantenservice.