Make-up Studio: Het geheim van visagisten

Op de tv, op de rode loper of in het theater: onberispelijk opgemaakte gezichten en expressieve make-up looks zorgen regelmatig voor een adembenemende voorstelling. Het geheim zit in het talent van de visagisten, die met hun handen en de juiste producten ware kunstwerken creëren. Ontdek zelf de backstage geheimen van visagisten en creëer je eigen filmwaardige look met de producten van Make-up Studio!

Een blik achter de coulissen

Het merk Make-up Studio is ontstaan in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en de stad van de kunst, tolerantie en diversiteit. Wil van ’t Hek, visagist en de oprichter van Make-up Studio heeft in deze stad gewerkt als expert op het gebied van theatermake-up en hij besloot in 1980 zijn expertise in te zetten voor de cosmeticabranche. Hij begon met het opleiden van andere make-up professionals en hij was één van de eerste make-up artists ter wereld. Hier zou het niet bij blijven. Door zijn passie voor make-up besloot Van ’t Hek uitsluitend te werken met de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. Op dat moment was hij niet tevreden over de kwaliteit van make-up, waardoor hij besloot om zijn eigen producten te ontwikkelen. Zo werd Make-up Studio geboren.

Innovatieve creaties

Onder de leiding van Wil begon een kleine groep make-up specialisten met het opbouwen van het merk. In de beste fabrieken in West-Europa liet Van ’t Hek producten ontwikkelen op basis van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, die hij ‘backstage’ in zijn eigen winkel in Amsterdam verkocht. Deze winkel bevindt zich nog steeds in het centrum van de stad. Tegenwoordig beschikt het bedrijf over een eigen productiefaciliteit In Nederland. Make-up Studio biedt niet alleen producten van topkwaliteit aan, maar ook innovatieve producten. Hierbij kun je denken aan de zeer gepigmenteerde oogschaduws met een matte finish, die zowel nat als droog aangebracht kunnen worden. Inmiddels biedt Make-up Studio een omvangrijk assortiment aan hoogwaardige en gepigmenteerde producten aan, die zeer langhoudend zijn. Daarnaast test het merk niet op dieren en de meeste producten zijn vegan en halal.

Onderdeel van de showbizz

In de loop der jaren werd Make-up Studio steeds bekender en dankzij de kwalitatief hoogwaardige producten heeft het merk een plaats in de cosmeticabranche bemachtigd. De producten behoren tot de essentials van visagisten en visagiescholen en ze worden in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht. Het merk is zo succesvol geworden doordat ze luisteren naar de wensen van klanten, door trends te analyseren en door deze informatie om te kunnen zetten in nieuwe en creatieve producten. Zelfs achter de schermen in de showbizz is het merk vaak te vinden. Diverse beroemdheden en bedrijven, waaronder Armin van Buuren, RTL Germany, WDR, Joop van den Ende studio’s en RTL NL maken voor een optreden of uitzending regelmatig gebruik van de producten van Make-up Studio.