Mason Garments sneaker

Jou nieuwe frisse sneakers!

Wie heeft ze niet gezien deze zomer? De oh zo simpele schoenen die daardoor juist zo mooi en klassiek zijn. Ik heb het natuurlijk over de Mason Garments sneaker. Herkenbaar aan de schoenzool met de de puntige inhammen. Deze frisse sportieve zool is één van de details die deze schoen zo ontzettend mooi maakt. Het is niet je doorsnee sneaker, er is namelijk goed nagedacht over het design en ontwerp van de schoen. De kleine details zoals de variërende stof en de goudkleurige knoopjes waar de veters doorheen komen maken deze schoen echt anders dan de meeste sneakers. De stof is van hoge kwaliteit en de schoen zit goed in elkaar. En dat merk je!

Alsof je op wolken loopt

Wat loopt deze Mason Garments sneaker ontzettend lekker zeg! Ik in mijn leven vaak sneakers gekocht maar deze high-end sneakers hebben mij echt verrast! Ik dacht eerst dat de schoenen erg lomp zouden zijn, ik dacht dit mede door de opvallende brede zool. Maar dit beeld veranderde wanneer ik mijn eerste stappen in de schoen had gezet. Ik wilde de schoenen hierna eigenlijk niet meer uit doen. Ze liepen namelijk erg soepel en ik had het gevoel dat mijn voeten echt steun hadden door deze schoenen. De kwaliteit van de materialen is namelijk erg goed en hier werden mijn voeten erg blij van. Voor mij komen deze stevige stappers goed uit, want ik ben echt de persoon die elke maand wel door zijn enkel gaat. Sinds ik deze schoenen heb gekocht ben ik nog geen één keer door mijn enkel gegaan. Het is nu een jaar geleden dat ik de schoenen heb aangeschaft en ik heb er zeker geen spijt van. Ik raad ze daarom ook al mijn vrienden aan. Want wie wil er nou niet heel goed uit zien en je lichaam een plezier doen? De Mason Garments sneaker heeft de looks en de comfort waar je versteld van staat!