Op zoek naar shortlease in Arnhem?

Naar een een representatieve auto in de regio van Arnhem hoef je niet verder meer te zoeken. Voor shortlease in Arnhem ben je namelijk bij JM autoverhuur altijd aan het juiste adres. Je bent er bij dit bedrijf zeker van dat je van alle gemakken bent voorzien en je betaalt altijd een zeer aantrekkelijke prijs voor shortlease. Of je nu op zoek bent naar private shortlease of zakelijke shortlease, bij JM Autoverhuur in Arnhem behoort het beide tot de mogelijkheden. Door de moderne auto’s weet je zeker dat je met een veilig gevoel achter het stuur kruipt en dat je net even wat comfortabeler kunt autorijden.

Shortlease Arnhem

Schakel deze expert in voor private shortlease

De naam zegt het eigenlijk al, private shortlease shortlease is de privé vorm van een auto leasen. Je bent hierdoor een vast bedrag per maand kwijt en de looptijd is bijvoorbeeld een jaar. Wil je korter een auto leasen, dan biedt private shortlease een fijne oplossing. Bekijk de lopende modellen uit het wagenpark van JM autoverhuur in Arnhem. Als je op de website kijkt, dan vind je alvast een impressie met wat zij jou kunnen bieden.

Shortlease Arnhem

Je bent verzekerd van heldere en duidelijke voorwaarden

Kies je voor shortlease, dan ben je verzekerd van een snelle levering bij dit bedrijf. De jonge auto’s worden tegen betaalbare tarieven aangeboden en je kunt 1.500 tot 3.000 kilometer per maand rijden. Natuurlijk is het te begrijpen dat er een eigen risico aan verbonden zit. Dit bedraagt ongeveer 225 euro bij niet verhaalbare schade. Wil je er graag meer over weten? Neem in dat geval even contact op.