Romantische uitjes in Amsterdam

Van plan om naar Amsterdam te gaan met je vriendje of vriendin? Maak er een romantisch uitje van. Amsterdam is een van de meest romantische steden in Nederland. Er zijn meerdere romantische uitjes die je hier kunt organiseren. Om jullie een beetje te helpen hebben wij enkele van deze uitjes hieronder op een rij gesteld. Met deze uitjes ga je zeker een romantische dag beleven.

Dineren voor twee

Wie houdt er nou niet van een romantisch etentje. Ben je het een beetje beu om gewoon te gaan eten? Dan moet je zeker is blind gaan eten. Je hebt het juist gehoord. In Amsterdam zijn er restaurants waar je niet gebruik kunt maken van je ogen. Helemaal donker, lekker spannend. Een ding weten wij zeker, zo heb je nog nooit gegeten in een restaurant.

Crane Hotel

Bij de oude NDSM-scheepswerf kun je een kraan vinden. Deze kraan is in een luxueus hotel veranderd. Hier kun je een exclusief nacht verbrengen met je geliefde. Dit is absoluut een geheim tip. En wat het nog beter maakt, is de jacuzzi helemaal boven op de kraan. Hier kun je de hele nacht relaxen met zicht op de skyline van Amsterdam. Het enige wat deze nacht nog romantischer zou kunnen maken is een erotic massage boven Amsterdam.

Als jullie het allebei leuk vinden kunnen jullie ook een tantric massage in Amsterdam bestellen en met zen tweeën genieten.

Skybars

In Amsterdam zijn er enkele skybars te vinden. Wie houdt er nou niet van een skybar. Je zit met een cocktail in je hand naast je vriendje of vriend en kunt van de mooie uitzicht genieten.

Als je deze ideeën leuk vindt, kun je ze ook gemakkelijk met elkaar combineren.