Wat is Windows home OEM?

Windows 10 Home – OEM

Kies je voor de Windows home OEM-versie dat is een goede keus, omdat je dan voor een betrouwbaar pakket kiest. Dit pakket kan nog jarenlang mee en net als iedere andere versie van Windows. Het is wel belangrijk dat je weet dan een OEM-versie geen support verleend vanuit Microsoft. Je kan er dus wel mee samenwerken alleen Microsoft ondersteund het niet. De OEM-versie is dus net ietsje beter dan een gewone versie van Microsoft. Deze OEMversie wordt aangeboden voor Windows 10. Het gaat prima samen en zorgt ervoor dat je een aantal extra apps en widgets krijgt. Veel mensen maken hier al gebruik van en zeker voor bedrijven is het een echte aanrader. Het volledige pakket kost ook slechts 18 euro dit is echt een schijntje als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt.

Serial Key

Windows home OEM-online kopen

Het is mogelijk om Windows home OEM online te kopen. Dit is misschien wel slimmer om te doen dan om een hele disc te kopen en het vervolgens te installeren. Als je de versie hebt betaald dan wordt er meteen een code toegestuurd waarmee je de versie kan installeren. Dit is een groot voordeel, want je hoeft zo niet te wachten totdat je een disc binnenkrijgt waarmee de versie gedownload kan worden. Het is zo dus mogelijk om binnen ongeveer 10 minuten een versie binnen te hebben van OEM. Dit is dan meestal de Windows 10 versie, dit is namelijk de nieuwste versie en heeft veel voordelen.

Windows 10

Windows 10

Windows 10 is een heel betrouwbaar pakket, omdat alles duidelijk is geordend en neergezet. Het is uiterst gebruiksvriendelijk voor zowel degene die nog moeite heeft met de computer. Echter is het ook een ideaal voor als je al wel veel verstand hebt van Windows systemen. Het is een heel uitgebreid pakket waar je gebruik van kan maken. Je hoeft er geen gebruik van te maken als je dit niet nodig hebt. Het is eigenlijk een versie die heel veel op Windows 7 lijkt. Het verschil is dat er een betere beveiliging is in het systeem. Het is dus zeer moeilijk zo niet onmogelijk om dit te hacken. Vooral als je bestanden hebt die heel belangrijk voor jou zijn en misschien ook wel voor andere bedrijven. In dit geval is het belangrijk dat alle documenten goed beveiligd zijn.