Wat zijn eliquids en waarvoor heb je ze nodig?

eliquids

Wil jij elektronisch gaan roken? Je bent niet de enige. De e-sigaret neemt elke dag toe in populariteit. Het is een minder schadelijk alternatief op de normale sigaret en is bovendien beter betaalbaar omdat je niet elke dag een pakje hoeft te kopen. Maar voor een e-sigaret heb je wel nog iets anders nodig: eliquids

E-sigaret

Wat zijn eliquids?

Eliquids zijn vloeistoffen. Deze vloeistoffen zijn essentieel om gebruik te maken van je elektronische sigaret. Het apparaatje verbrandt de vloeistof en daardoor komt er damp vrij. Die damp lijkt op het normale roken maar is veel minder schadelijk. Die vloeistof ofwel eliquids zijn in talloze soorten verkrijgbaar. Je hebt liquids met smaakjes, met nicotine of zonder en in verschillende hoeveelheden.

Welke eliquids heb ik nodig?

Dat hangt af van de elektronische sigaret die je hebt en welke coil erin zit. Een coil is een ander woord voor het verdampertje dat in je e-sigaret zit. In de regel kun je aanhouden dat je het beste voor minimaal 50 of 60% VG kunt gaan als je een coil met een Ohm waarde van 1.0 of lager hebt. Heb je geen idee waar dit over gaat? Laat je dan vooral adviseren door experts.

Groot assortiment

Verschillende smaken

Welke smaak vloeistof je wil is een heel persoonlijke keuze. Veel mensen kennen de smaken wel van de waterpijp. Daar kun je kiezen uit tabaksoorten met smaken als aardbei, munt of vanille. Dat kan ook met de eliquids voor in je sigaret. Dus wil je een keer iets anders? Dan verwissel je gewoon de smaak.